skip to Main Content
Parhaat Hotellit Suomessa Ja Ulkomailla

Parhaat hotellit Suomessa ja ulkomailla

Parhaat hotellit ulkomailla

Suomalaiset pitävät matkailusta ja nykyään yhä useampi hakea paitsi rentoutumista ja ehkä shoppailua, niin myös erilaisia elämyksiä matkoiltaan ja Elämysmatkailun suosio kasvaa koko ajan. TripAdvisor listasi maailman parhaimmat ja suosituimmat hotellit, jotka tarjoavat matkailijalle sekä hyvää ruokaa, hoitoja että elämyksiä.

Suomalaiset ovat todellista matkailukansaa, joka on huomattu myös ulkomailla uuden brittitutkimuksen mukaan.

1. Listan ensimmäisellä sijalla on pieni, 35 huoneen viihtyisä hotelli nimeltään Viroth’s Hotel – Siem Reap, Kambodža. Hotelli tarjoaa viihtyisät huoneet, oman kylpylän, uima-altaan ja todella maistuvaa ruokaa. Matkat lentokentälle hoituvat upean, nostalgisen museomersun kyydissä.

2. Toinen mahtavia elämyksiä tarjoava paikka on hotelli Tulemar Bungalows & Villas – Manuel Antonio, Costa Rica. Paikan päällä on kukkulan rinteeseen rakennetut 34 huvilaa. Asiakkailla on käytössään yksityinen uimaranta, retkiä, kylpylä ja neljä uima-allasta.

3. Kolmantena on hotelli maid Bhawan Palace Jodhpur – Jodhpur, Intia. Hotelli tarjoaa paitsi hienostuneet Intialaiset ruoat ja upeat huoneet, myös joogaa ja meditaatiota.

4. Hotelli on nimeltään Hanoi La Siesta Hotel & Spa, joka sijaitsee Hanoissa Vietnamissa. Hotelli on erikoistunut aitoon ruokaan ja hotellissa on kylpylä sekä 50 tilavaa huonetta.

5. Gili Lankanfushi – Lankanfushi, Malediivit. Täällä hotelli on rakennettu erillisten paalujen varaan, eli aivan veden pinnan yläpuolelle. Hotelli tarjoaa kylpylän ja japanilaisen ravintolan, jonka lisäksi tarjolla on kokkauskursseja ja veneretkiä.

6. Hotel Belvedere – Riccione, Italia on upea merenrantahotelli, joka tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä palveluita, muun muassa pyöräilyretkiä. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja hotellin lähi-alue tarjoaa upeat shoppailumahdollisuudet ja vilkasta yö-elämää.

7. Hotelli The Nantucket Hotel & Resort – Nantucket, Yhdysvalloissa on nostalginen paikallisten uimaranta ja hotelli Nantucketin keskustan läheisyydessä. Tarjolla on merinäköala ja oma keittiö, joogatunteja, kuntosali sekä uima-allas.

8. La Réserve Paris – Hotel and Spa on Ranskassa sijaitseva historiallinen hotelli, jonka huoneissa näkyy muun muassa ylellistä marmoria. Hotelli tarjoaa anti-aging-hoitoja ja hierontaa. Hotellin ravintolalla on 2 Michelin tähteä.

9. Yhdeksäntenä on toinen Costa-Rican erikoisuus, eli Nayara Springs – La Fortuna de San Carlos, Costa Rica. Viidakon keskelle rakennettujen huviloiden tuntumasta löytyy kansallispuisto, jonka lisäksi tarjolla on joogaa, kanoottiretkiä ja koskenlaskua.

10. Hanoi La Siesta Hotel Trendy – Hanoi, Vietnam. Listan kymmenes paikka on nuorekas ja nuorekas hotelli, joka on erityisesti tuoreiden avioparien ja rakastavaisten suosiossa.

Parhaat hotellit Suomessa

Mikäli budjettisi tai aikasi ei riitä ulkomaille lähtöön, Suomestakin löytyy onneksi useita näkemisen arvoisia hotelleja.

Suomalaiset viettävät lomansa mielellään mökillä ja luonnon helmassa, sillä mökkilomalla rentoudutaan, mutta puuhataan myös erilaisia mukavia hommia, kuten pilkotaan puita, korjataan vanhaa ja rakennetaan uutta. Rakentamisessa lomailijaa ja työntekijää auttaa rakentamisen asiantuntija byggmax josta löytyy tarvittavat tuotteet niin harrastajalle kuin ammattirakentajallekin.

Jos sinua kiinnostaa yöpyä Suomen parhaissa hotelleissa, kannattaa sinun tutustua vaikkapa seuraaviin:

Parhaan vaihtoehtoisen majoituksen taas tarjoaa Napapiirin Järvilomat Raanujärvellä.

Mökkejä on tarjolla eri kokoisille ryhmille ja tekemistä riittää vuoden ympäri. Kesäisin kutsuvat soutuvene sekä lähimetsät ja talvella jalkaan sopii sujauttaa lumikengät tai sukset.

Napapiirin Järvilomat Raanujärvellä tarjoaa myös yhden Suomen parhaista hinta-laatusuhteista.

Inspiroidu elämyksistä

Suomalainen matkailu elää tällä hetkellä uutta, vahvaa nousukauttaan. Voidaan todeta, että erityisesti Suomen Lappi ja pääkaupunkiseutu ovat sekä suomalaisten että ulkomaalaisten matkailijoiden kiinnostuksen kohteena.

Elämysmatkat voivat suuntautua sekä koti- että ulkomaahan

ja erilaiset kulttuurit tarjoavat hienoja kokemuksia kerrottavaksi myös ystäville ja läheisille.

Total