skip to Main Content
Yhdistä Lainat Ja Palkitse Itsesi Hotellilomalla

Yhdistä lainat ja palkitse itsesi hotellilomalla

Kun puhutaan lainojen yhdistämisestä, niin tarkoitetaan olemassa olevien luottokorttimaksujen, kulutusluottojen ja osamaksujen yhdistämistä yhdeksi lainaksi, jossa on edullisimmat maksuehdot. Nykypäivänä kulutusluottojen ottaminen käy ehkä liiankin helposti ja nopeasti huomaa, että niitä on kertynyt liikaa. Myös esimerkiksi korona-kriisi on lisääntynyt velkaantumista.

Ensimmäisenä havahtuu siihen, että kuukausittaiset lainanhoitokulut ovat nousseet niin suuriksi, että sinulle alkaa tekemään tiukkaa selvitä kuukausittaisista maksuista. Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi. Tämä tuo sinulle säästöä ja selkeyttä, kun monen lainan sijasta lyhennät vain yhtä lainaa. Ennen kaikkea tärkeää on, että kuukausittaiset lainanhoitokulusi lyhenevät ja se että säästät lainasi koroissa ja kuluissa.

Yleensä lainojen yhdistämisen myötä sinun kuukausieräsi pienenee, saat paremman koron ja maksusuunnitelma on monesti myös joustavampi. Selkeä ero on myös se, että kun maksat yhtä lainaa niin et maksa enää päällekkäisiä lainanhoitokustannuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaan koron lisäksi liittyvät kulut, kuten laskutusmaksut ja tilinhoitomaksut maksat jatkossa vain yhdestä lainasta. Tämä kaikki tarkoittaa, että sinulle vapautuu enemmän rahaa kuukaudessa käyttöösi. Lainojen yhdistämiseen ei tarvita normaalisti vakuuksia. Toki vakuudellisiakin lainoja on olemassa tähän tarkoitukseen. Voit liittää hakemukseen myös rinnakkaishakijaksi esimerkiksi puolisisosi tai sukulaisen.

Yhdistä lainasi lainojen vertailupalvelun avulla

Lainojen yhdistäminen alkaa lainahakemuksesta. Se kannattaa tehdä lainojen vertailupalvelun kautta, koska näin tavoitat yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Tämä luonnollisesti säästää aikaa ja vaivaa, koska sinun ei tarvitse täyttää jokaiseen lainapaikkaan hakemusta erikseen ja sen jälkeen vielä vertailla lainoja manuaalisesti. Lainojen vertailupalvelu vertailuttaa siihen kuuluvien yhteistyökumppaneiden lainatarjoukset. Luottolaitokset tekevät palveluun syöttämiesi tietojen perusteella sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Sinulta tarkistetaan ennen tarjouksen antamista luottotietosi automaattisesti.

Lainojen yhdistäminen on useimmiten kannattavaa. Ennen kun haet yhdistelylainaa, niin laske tarkasti paljon kuukausittaiset maksusi ovat luotoista ja osamaksuista. Laske myös lainojesi yhteissaldot, koska sen verran tarvitset järjestelylainaa. Lainaa ei kannata hakea liian vähän, mutta ei myöskään liikaa. Lainaraha ei ole ikinä ilmaista. Lainan hakeminen vertailupalvelun kautta ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista.

Total