skip to Main Content
Hotellimatkan Ja Roadtripin Yhdistäminen

Hotellimatkan ja roadtripin yhdistäminen

Kaikki meistä tietävät, miten ihanaa on sujahtaa hotellin vastapestyihin ja pehmeisiin lakanoihin. Matkaa on ehkä taitettu vuorokausi tai enemmänkin. Se riippuu siitä, miten kaukana lähtöpiste on kohteesta. Kun hotelliin viimein saavutaan, tuntuu se mahtavalta. Hotellit ovat aivan taatusti jokaisen matkailijan mieleen. Ne voivat tarjota monenlaisia elämyksiä aina upeasta sijainnista ja näköalasta mahtavaan aamiaiseen. Hotelli voi olla myös hemmottelua arjen keskellä eikä aina välttämättä tarvitse lähteä kovin kauas. Jos kuitenkin haluat lähteä pidemmälle reissulle, mutta et halua lentää, voit varustaa pakettiautosi siten, että siinä voi nukkua silloin, kun sopivaa hotellia ei ole lähimailla. Miten tämä tehdään? Lue artikkelimme ja ota selvää!

Pakettiauton tuunausvinkkejä

Esimerkiksi mahdolliset pakettiauton hyllyt voi muokata siten, että niistä tehdään keittiön hyllyt ja pakettiautoon tuodaan vaikkapa sähköllä toimiva hellalevy. Toki usein pakettiauton hyllyt voidaan myös siirtää sellaiseen paikkaan, että ne toimivat varastotilana. Yöpymiskäyttöön tarkoitetussa pakettiautossa niihin voi säilöä niin vaatteita kuin päivittäin käytettäviä tuotteitakin. Pakettiautoon sopii hyvin myös joko yksi peti tai kaksi petiä siten, että pedit ovat päällekkäin. Näin pakettiautoon sopii majoittumaan suurempikin perhe. Jotkut matkustavat pakettiautossa yöpyen pitkiä matkoja, kun taas toisille muutama yö siellä täällä on tarpeeksi. Onkin hyvä vaihtoehto yhdistää niin pakettiautossa kuin hotellissa yöpyminen. Vain siten saa tuntea ne parhaat puolet näistä molemmista tavoista.

Milloin pakettiauto pystyy korvaamaan hotellin?

Hyvin varusteltu pakettiauto pystyy korvaamaan hotellihuoneen esimerkiksi silloin, kun matka käy syrjäisille alueille, joissa ei vain yksinkertaisesti ole hotelleja. Esimerkiksi jotkut Lapin tai Norjan paikkakunnista voivat olla sellaisia, että lähin hotelli löytyy kymmenien kilometrien päästä. Tällöin pakettiauto on loistava paikka viettää öitä aina siihen saakka, kunnes pääsee taas hotelliin. Nukkumalla muutaman yön pakettiautossa voi myös säästää matkakassaa siten, että tultaessa kaupunkiin, josta löytyy hotelli, voi panostaa hotelliin ja ottaa esimerkiksi korkeamman luokan huoneen tai suoraan sviitin. Myös huonepalvelusta tilaaminen on mahtava tapa hemmotella itseään ja läheisiään. Siihenkin jää rahaa, kun kuluissa on saanut säästettyä nukkumalla osittain pakettiautossa. Matkailun ei siis missään nimessä tarvitse maksaa paljon, eikä sen tarvitse olla hotellista toiseen matkustamista. Ainoastaan mielikuvitus nimittäin asettaa rajat matkailulle, joten sinä voit päättää itse, millaisen reitin haluatkaan itsellesi suunnitella.

Rohkea matkustaja näkee ja kokee paljon enemmän. Poikkeamalla hieman siltä tyypilliseltä ja suositulta reitiltä, voi päästä kokemaan sellaisia elämyksiä, jotka olisivat muuten jääneet kokematta. Myös erilaiselle hotellimatkan ja roadtripin yhdistävälle matkalle lähteminen ja lähdön valmisteleminen ovat erityisen mieleenpainuvia kokemuksia. Pakettiautoa voi rakentaa yhdessä itselle tärkeiden ihmisten kanssa. Sitä voi suunnitella jo kauan ennen reissun toteuttamista, jotta autosta varmasti tulee omiin tarpeisiin sopiva. Pakettiauton muuttaminen matkailuautoksi vaatii monenlaista pähkäilyä. Yksi tärkeimmistä mietittävistä asioista on esimerkiksi se, tarvitaanko pakettiautoon wc-tilat ja suihku. Monet päätyvät siihen ratkaisuun, että peseytymiset ja wc-asiat hoidetaan joko luonnossa tai vaikka huoltoasemilla. Toki wc-tilojen ja suihkun rakentaminen on mahdollista, joten sitäkään ei kannata pelätä. Netistä saa loistavia ohjeita kaikenlaiseen rakentamiseen, kunhan itse vain uskaltaa yrittää avoimin mielin ja olla rohkea.

Total