skip to Main Content
Suomen Romanttisimmat Hotellit

Suomen romanttisimmat hotellit

Suomessa on runsaasti hotelleja, joiden sviittejä suositaan esimerkiksi hääyönä tai häämatkalla. Tällaisten romanttisten hotellien sisustus vaikuttaa pitkälti siihen, miksi hotellit luokitellaan romanttiseksi. Kun esimerkiksi tapetti henkii romantiikan tunnelmaa ja sisustuksessa on mukavia yksityiskohtia, hääparit viihtyvät hotelleissa todella hyvin.

Lapland Hotels tunnetaan hotelliketjuna, joka on panostanut sisustukseen. Jokainen hotellihuone henkii Lapin henkeä ja romantiikkaa. Ei siis kannata hämmästyä, jos huoneen seinällä sinua tuijottaa poro tai huoneissa on maisematauluja. Ne kaikki kuuluvat Lapland Hotelsin tyyliin. Lapland Hotels kuuluu ehdottomasti niiden ketjujen joukkoon, joita kannattaa suosia, kun hotellilomalta halutaan romantiikkaa. Toki hotellit sopivat aivan yhtä hyvin myös tavallisten kansalaisten majoituspaikaksi.

Haikon Kartano on hotelli, joka tunnetaan joka puolella Suomea. Hotelli Haikon Kartanosta löytyy myös kylpylä, jossa voi nauttia pitkän päivän päätteeksi. Hotelli Haikon Kartanon hienoin huone on sviitti. Se on suunniteltu kahdelle henkilölle. Sviitin sisustuksessa on käytetty romantiikkaa henkiviä elementtejä ja antiikkia, joten huoneen tunnelma on ylellinen ja romanttinen. Sviitin hintaan sisältyy shampanja-aamiainen, joka tuo myös ylimääräisen ripauksen luksusta arkeen.

Hotel Kämp on ehkä Suomen tunnetuin luksusluokan hotelli. Sieltä löytyy toki aivan tavallisia hotellihuoneita, mutta sen lisäksi Kämpissä voi yöpyä myös kohtalaisen ylellisesti. Hotel Kämp onkin suosittu häävieraiden ja -parien keskuudessa. Hotelli sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, joten se on sijainniltaan paras mahdollinen. Kaikista kallein Hotel Kämpin huoneista on Mannerheim-sviitti, jossa majoittuvat myös maailmantähdet Suomessa ollessaan. Mannerheim-sviitti ei kuitenkaan sovi ihan kaikille budjeteille, sillä sen yöhinta pyörii yli 4000 eurossa. Toki sviitti tarjoaa ylellisyyttä ja romantiikkaa koko rahan edestä.

Luonnon tarjoamaa romantiikkaa voi saavuttaa yöpymällä Saariselän lasi-igluissa. Lasikattoinen iglu takaa sen, että yöpyjä pääsee nauttimaan mahdollisista revontulista ja muista luonnon tarjoamista upeuksista. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että lasi-iglut ovat suosittuja ja ne varataan loppuun todella nopeasti. Myös hinta on noin tuhat euroa yöltä.

Total