skip to Main Content
Vietä Hauska Halloween-viikonloppu Hotellissa

Vietä hauska halloween-viikonloppu hotellissa

Joskus on mukavaa päästä rentoutumaan kesken arkiviikon. Nyt onkin hyvä aika irtiottoon, kun halloween sattuu tänä vuonna lauantaille. Ota siis hotellihuone vaikkapa Helsingin keskustasta ja saavu paikalle jo perjantaina. Näin voi valmistautua tuleviin halloween-juhliin kunnolla ja levätä yön hyvin ennen varsinaista juhlapäivää. Hotelliin tulee muistaa ottaa mukaan naamiaisasu, jonka saa esimerkiksi osoitteesta partyking.fi. Sen lisäksi halloweenin voi tuoda myös hotellihuoneeseen. Ota siis koristeet mukaan ja asettele serpentiiniä ympäri huonetta. Näin juhlatunnelma pysyy yllä, vaikka muuten ympäristö olisikin hotellin tyyliin siisti ja neutraali.

Kun hotellin ottaa aivan kaupungin keskustasta, ovat kaikki juhlapaikat lähellä. Keskustan alueella kävelymatkan ovat myös lyhyitä, joten liikkuminen paikasta toiseen onnistuu todella hyvin. Pimeässä ulkona käveleminen ja kaikenlaisten naamiaisasuisten kummitusten näkeminen nostattaa mukavasti ihokarvat pystyyn. Hotellien maailmassa erilaisiin tapahtumiin osallistuminen tavalla tai toisella on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Näin hotellista ei välttämättä tarvitse edes poistua kauas nähdäkseen pelottavia ilmestyksiä. Tällainen trendi on ollut yleistä muualla maailmassa jo pidemmän aikaa, mutta onneksi halloween on saatu nyt myös Suomen hotelleihin.

Halloweenia voi juhlia myös muissa majoituspaikoissa. Esimerkiksi hostellit sopivat hyvin pienemmille budjeteille ja ne osaavat järjestää myös kunnon juhlia.

Parhaimmat hotellit halloween-viikonloppua varten Helsingissä

Useat Helsingin hotelleista ovat panostaneet halloween-viikonloppuun. Ne tarjoavat huikeita elämyksiä vierailijoille. Yksi tällaisista on Hotel Haaga Central Park. Se tarjoaa mukavia alennuksia halloweenin kunniaksi. Hotel Haaga Central Parkissa pääsee halloweenin tunnelmaan nauttimalla loistavan illallisen sekä ottamalla kyytipojaksi vaikkapa salmiakkishotin. Jos juhlinnan lomassa ehtii, voi hotellissa pulahtaa kuutamouinnille. Kannattaa kuitenkin vilkuilla selkänsä taakse, sillä koskaan ei voi tietää, kuka siellä odottaa. Kun on aika lähteä juhlimaan, pääsee juhlatunnelmaa meikkipalvelun avulla. Meikkaajat loihtivat huulet punaisiksi ja silmiin kissansilmärajaukset. Halloween-viikonloppu Hotel Haaga Central Parkissa on varmasti unohtumaton elämys.

Toinen halloweeniin panostava hotelli Helsingissä on Hotel St. George. Se järjestää jopa Zero Waste Halloween Party -nimisen tapahtuman ulkona hotellin puutarhassa. St. Georgen juhlissa järjestetään naamiaisasujen kilpailu, jossa parhaimman asun päällensä pukenut voittaa. Tänä vuonna juhlissa arvostetaan kierrätettäviä ja maatuvia materiaaleja, joten Zero Waste Halloween Party on todella nimensä mukainen. Sen lisäksi juhlissa on tietenkin myös baari, josta voi lunastaa itselleen maistuvia drinkkejä. Niiden avulla halloween lähtee takuulla käyntiin ja jatkuu pitkälle aamun tunneille asti.

Helsinki onkin halloween-kaupunki vailla vertaa. Sinne kannattaa matkustaa ihan vain halloweenin vuoksi. Koska kyseinen juhla on kerran vuodessa, siihen panostaminen kannattaa. Ota mukaan ystäväsi ja viettäkää yhdessä hauska viikonloppu. Halloweenin aikaan saa pelleillä ja pukeutua ihan miksi haluaa. Rajoja ei siis oikeastaan ole ja monesti kaikkein hurjimmat ja pröystäilevimmät asut palkitaan.

Total