skip to Main Content
Kesä On Hotellien Kulta-aikaa

Kesä on hotellien kulta-aikaa

Kukapa ei nauttisi kesästä ja matkailusta. Mitäpä jos tällä kertaa matka ei suuntautuisikaan ulkomaille, vaan aitoihin kotimaan monipuolisiin lomakohteisiin. Suomi tarjoaa upeita lomakohteita hotellimajoituksineen, joten katsotaan seuraavaksi, mitä lomailijalle on tarjolla.

Ennen hotellilomalle lähtöä kannattaa tutustua artikkeliin

josta löytää tietoa sekä Suomen että koko maailman parhaimmista hotelleista. Romantiikan ystävää palvelee tieto, että suosituissa artikkeleissa on kerrottu myös Suomen romanttisimmista hotelleista, joten ei muuta kuin tutustumaan aiheeseen lähemmin.

Perheen ja ystävien kesken on todella mukavaa lomailla, mutta mitä jos seuraavan kerran lähtisittekin yrityksenä tutustumaan Suomen hienoimpiin kohteisiin? Suomi on pitkä maa ja monenlaista katsottavaa varmasti riittää. Yrityksiä erilaisissa kustannuksissa auttaa tarvittaessa edullista yrityslainaa tarjoava Rahoituspalvelu, jonka laina on aina edullinen, täysin aloitusmaksuton ja piilokuluton, joten tarvittaessa kyseistä lainaa kannattaa varmasti harkita.

Vietä mieliinpainuva loma mukavasti Koti-Suomessa

Kotimaan hotelliloma on monien mieleen. Jokainen kaipaa elämäänsä silloin tällöin pientä luksusta, joten miksi et lähtisi vierailulle, syömään tai ostoksille lähelläsi olevaan kaupunkiin tai vaikkapa hieman kauemmaksi? Rentouttava kylpyläloma tai hemmottelua ja erilaisia hoitoja tarjoava hotelliloma saa ihmeitä aikaan.

Netti on pullollaan ihania lomakohteita, joten suunnataan seuraavaksi vaikka Porin Yyteriin nauttimaan virkistyshotelli Yyterin palveluista. Hotellimaksuun sisältyy monia etuja, kuten monipuolinen aamiaisbuffet, kylpylän ja kuntosalin päivittäinen vapaa käyttö, kylpyhuone WC:llä, ilmainen WiF -palvelu internetin käyttöä varten sekä muun muassa aivan hulppea merinäköala.

Jos olet matkalla Itä-Suomeen, niin miksi et vierailisi vaikkapa upeassa Boutique Hotel Old Spa -Hotellissa, joka tarjoaa romanttisen majoituksen ja herkullisen aamiaisbuffetin lisäksi todella hyvän sijainnin lähellä Etelä-Karjalan taidemuseota ja Lappeenrannan lentoasemaa sekä Lappeenrannan satamaa ja teknillistä yliopistoa.

Katso verkosta lisää toiveidesi mukaisia hotelleja. Suomen parhaat lomakohteet ja ihastuttavimmat kaupunkikohteet löytyvät kätevästi verkosta. Ei siis muuta kuin tutustumaan aiheeseen lähemmin ja miettimään missä kohteissa kuluvana vuonna vietetään ikimuistoista lomaa.

Kulttuuria rakastava löytää mielenkiintoista ohjelmaa esimerkiksi suurten kaupunkien, kuten pääkaupunki Helsingin, Pirkanmaalla sijaitsevan Tampereen tai nostalgisen ja merellisen Turun sykkeestä. Vietät sitten lomaa yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kanssa, niin Suomessa lomailumahdollisuuksien määrä on valtava aina Etelästä itään ja länteen, Keski-Suomeen tai vaikkapa Lappiin. Tiesithän, että Lapin lumoa ei voi kukaan vastustaa.

Suomi on kauneimmillaan kesällä

Suomesta löytyy pieniä kahviloita, jotka tarjoavat herkullista, kotona tehtyä ruokaa sekä makeita että suolaisia leivonnaisia. Lähtisitkö shoppailemaan, kampaajalle, harrastuksiin tai vaikkapa kesäiselle uimarannalle? Museoon, festareille tai esimerkiksi Lapin luontoon pyöräilemään tai pienelle vaellukselle? Suomesta löytyy monta pientä mukavaa asiaa, joista muodostuu mukava lomapäivä jokaiselle. Hotelleja löytyy moneen makuun ja huoneen voi varata mukavasti verkossa.

Ahvenanmaan matkailu on myös viime vuosina yleistynyt ja erityisesti “Pyörällä Ahvenanmaalle” suunnitelmaa on viime vuosina toteuttanut todella moni suomalainen. Ahvenanmaalla voit esimerkiksi kalastaa, pelata golfia, purjehtia ja veneillä. Yöpyä ja ruokailla voi mukavasti puolestaan vaikka 3 tähden hotelleissa uima-altaalla ja todella maukkaalla aamiaisella juuri sinun makuusi. Tule siis paikan päällä viihtymään!

Tiesitkö, että suomalaiset hotellit ovat maailman parhaita. Suomalaiset majoitusliikkeet ja hotellit noudattavat aina virallisia ja tarkkoja hygieniaohjeita, Erilaisissa maailmanlaajuisissa pandemiatilanteissa asiakkaille on tarjolla muun muassa yksittäispakattuja puhdistusaineita, ruokia ja hygieniatuotteita. Sisään- ja uloskirjautumisessa käytetään hengityssuojainta ja noudatetaan pandemioiden aikana tiukkoja turvavälejä.

Lapsiperheiden lomakohteet Suomessa

Kotimaan matkailu tarjoaa loistavaa tekemistä ja viihdettä erityisesti lapsiperheille. Helsingin Korkeasaari ja Linnanmäki, Tampereen Särkänniemi, Naantalin Muumimaailma, Turun Linna Pikkuritarikierroksineen, Ähtärin Eläinpuisto ihastuttavine pandoineen ja monet, monet muut kohteet kutsuttavat koko perheen viettämään elämänsä parasta lomaa. Tule nauttimaan ja viihtymään yhdessä perheenä!

Total