skip to Main Content
Miten Valitaan Hyvä Matkalaukku Hotellilomalle?

Miten valitaan hyvä matkalaukku hotellilomalle?

Hyvä matkalaukku on yksi onnistuneen hotelliloman avaimista! Suuri matkalaukkuvalikoima voi kuitenkin laittaa kokeneenkin matkailijan pään pyörälle, joten hyvät vinkit matkalaukun valintaan ovat tarpeen!

Osta matkalaukku näppärästi netistä

Hyvä matkalaukku hotellilomalle kannattaa ostaa näppärästi netistä. Kun haluat päästä hyvien matkalaukkuapajien ääreen, surffaa suoraan osoitteeseen matkalaukut.fi. Jos lähdet lomalle lentäen, tutustu ainakin lentolaukku- ja -reppuvalikoimiin. Esimerkiksi Samsoniten lentolaukkumallit ovat hyviä ja suosittuja ja niitä löytyykin matkalaukut.fi:lta hyvä valikoima. Joissakin tilanteissa lentoreppu on vieläkin näppärämpi vaihtoehto ja niitäkin löytyy edellä mainitusta verkkokaupasta kattava valikoima. Hyvän repun voi löytää jopa alle 80 eurolla, jos hyödyntää sivuston ajankohtaiset tarjoukset. Tutustu esimerkiksi Eastpak Tecum CNNCT Coat -reppuun, johon mahtuu 16 litraa matkatavaroita. Reppu on todella kevyt, ainoastaan 800 grammaa, joten se kulkee kevyesti mukana!

Sopivan laukun tai repun etsiminen on sivustolla helppoa – siitä pitävät näppärät kategoriat ja filtterit huolen! Voit etsiä sopivaa laukkua tai reppua esimerkiksi sen koon, tuotemerkin tai värin perusteella. Voit myös valita hakukriteeriksi joko kovan tai pehmeän laukun. Sivusto auttaa sinua jopa valitsemaan käsimatkatavaroihisi tulevan laukun käyttämäsi lentoyhtiön mukaan. Eri lentoyhtiöt asettavat nimittäin hieman erilaisia ehtoja käsimatkatavaroilleen, joten tämä valikko on erityisen näppärä!

Valitse matkalaukku käyttötarpeen mukaan

Kuten edellä jo hieman sivuttiinkin, kannattaa matkalaukku aina valita sen pääasiallisen käyttötarpeen mukaan. Lentokoneen matkustamoon ja ruumaan kannattaa valita erilainen laukku. Matkustamoon tuleville käsimatkatavaroille on asetettu lentoyhtiöiden toimesta erilaisia ehtoja, joten sivuston näppärä filtteri auttaa sinua löytämään juuri sinun valitsemasi lentoyhtiön ehtoja vastaavan laukun käsimatkatavaroillesi.

Jos matkalaukku on menossa ruumaan, kannattaa valita mahdollisimman kestävä laukku, johon on mahdollista pakata mahdollisimman paljon tavaraa mahdollisimman turvallisesti. Tutustu myös lentoyhtiösi matkatavaroiden pakkausohjeisiin, jotta tiedät esimerkiksi mitkä tavarat on tarkoitus kuljettaa ruumassa ja mitä voit ottaa mukaan käsimatkatavaroihin. Matkalle pakkaaminen on muutenkin taitolaji, joten erilaiset kokeneiden matkailijoiden vinkit kannattaa ottaa käyttöön!

Ruumaan menevä laukku voi olla joko kova tai pehmeä. Pehmeä laukku on oivallinen vaihtoehto vaatteiden ja muiden tekstiilien pakkaamiseen. Se on yleensä kovaa laukkua kevyempi ja se joustaa yleensä hyvin, joten se on helppo pakata täyteen vaatteita. Ruumaan saa pakata vain tietyn määrän tavaraa, joten tekstiilejä pakattaessa on hyvä, jos laukku itsessään painaa mahdollisimman vähän ja vetää sisäänsä mahdollisimman paljon tavaraa.

Jos ruumaan menevässä laukussa on tarkoitus kuljettaa särkyviä tavaroita, kannattaa suosia kovaa matkalaukkua. Varmista, että laukku on mahdollisimman kevyt ja tukeva ja että sen sisätilat ovat järkevät. Hyvät säilytystaskut laukun sisällä auttavat järjestämään laukun sisällön näppärästi ja niiden ansiosta laukusta on helppo löytää kaikki tarvittava matkakohteessa. Hyvät pyörät kovan matkalaukun alla auttavat siirtämään raskaan laukun kentälle ja kentältä joko matkakohteeseen tai kotiin.

Matkustamoon sopivat pienet lentolaukut sekä -reput. Omat mieltymyksesi vaikuttavat siihen, kumpi malli sopii sinulle paremmin. Jos valitset lentolaukun, varmista, että siinä on kunnolliset pyörät. Mukana matkustaville lapsille kannattaa ostaa omat lentolaukut tai -reput. Jo yllättävän pieni lapsi nauttii siitä, että saa huolehtia omista tavaroista!

Total